Minipateuri cu branza

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2009 | 10974 vizualizari

 

O gustare rapida pentru copii (si adulti la un pahar de bere)

 

INGREDIENTE

  • 150 g. branza sarata
  • 1 ou
  • 1 pachet aluat de foietaj
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipateuri cu branza:

Se desface foietajul, se intinde si se taie sub forma de patrat cu latura de6 cm.

In mijlocul patratului se pune branza ,se pliaza si se pun in tava.

Se baga in cuptorul incins circa 20 min.

TIPS-URI

1

Branza se da pe razatoarea mica sau se marunteste cu furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv langosi cu branza